چاپ        ارسال به دوست

برگزاری مسابقه پخت و ارائه انواع نان صبحانه گروه هتلهای بین المللی پارسیان

به دنبال برگزاری و گرامیداشت روز ملی نان در پائیز 95 و نیز پاسخ گوئی به ذائقه های متفاوت و گوناگون میهمانان شرکت هتلهای بین المللی پارسیان اقدام به برگزاری مسابقه نان در سطح هتلهای گروه پارسیان شهر تهران در روز یکشنبه مورخه 10/11/95 در سالن یاس هتل استقلال نمود. هدف از برگزاری این جشنواره ارتقاء کیفیت و و تنوع بخشی به نان صبحانه بعنوان یک غذای کامل در بوفه های صبحانه هتلهای پارسیان بوده در راستای توجه به خواست و ذائقه میهمان و همچنین انتخاب نان و یا نانهای مخصوص هتلهای پارسیان میباشد. در این رقابت هتل پارسیان استقلال با ارائه 110 نوع نان از انواع مختلف نان های سنتی ، کلوچه ها، نان های جو ، چاودار ، سوخاری پنیری، زنجبیلی ، شیرمال ، نان های غنی شده و مغزدار، انواع نان های سبزیجات حصیری، روگن و... ،هتل پارسیان آزادی تهران با ارائه حدود 80 نوع ، هتل پارسیان اوین 70 نوع و هتل پارسیان انقلاب حدود 60 نوع نان های مختلف را ارائه و به نمایش گذاردند .جشنواره و نمایشگاه مذکور که با حضور مسئولان و مدیران ارشد شرکت هتلها و مدیران عامل و مالی هتلهای تهران و نیز مدیران غذا و نوشابه و تشریفات و سرپرستان شیرینی پزی و قنادی و کارکنان آنها برگزاری گردید، مورد توجه میهمانان لابی هتل استقلال نیز واقع شد.در پایان مسابقه نان که متعاقب بازدید مسئولان امر صورت پذیرفت از میهمانان پذیرائی بعمل آمد و شرکت کنندگان با توضیحاتی و ارائه دست آورد ممتاز خود سعی در کسب نظر و آراء هئیت بازدید کننده بر آمدند. مدیران پارسیان حاضر در جشنواره ضمن تشکر و قدردانی از زحمات کارکنان واحد قنادی ، برگزاری جشنواره هایی از این دست را در ارتقاء کیفیت و تنوع بخشی نان های بوفه صبحانه هتلهای پارسیان بسیار موثر برشمردند و به انتخاب نهایی نان پارسیان در جشنواره های آتی تاکید نمودند . لازم به توضیح است هتل پارسیان استقلال در این جشنواره 2 نوع نان مخصوص پارسیان ارائه کرده و هتلهای پارسیان آزادی و اوین نیز هر کدام یک نوع نان را به عنوان نان پارسیان ارائه نمودند.


١١:٥٢ - دوشنبه ١١ بهمن ١٣٩٥    /    شماره : ٣٢٠٥    /    تعداد نمایش : ٣٩٣١